Dommel Beoordelingen

paul_vg

Beoordeling door

paul_vg

Lid sinds

19/11/2013

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

21/11/2013


Installatie
Modem inpluggen en wachten tot de lijn wordt geactiveerd. Dit gebeurde op vrijdagmorgen ipv rond de middag zoals afgesproken.

Informatie
Op de website staat wat je dient te weten. Details imv instellingen en wachtwoorden worden door een klik opgestuurd naar uw e-mail

Betrouwbaarheid
Slechts zeer zelden doentime

Snelheid
Ik ben zonet overgestapt op VDSL2 en heb de volle 30Mb/sec douwnload en een upload van maar liefst 6Mb/sec

Ondersteuning
Ik had zelf aan mijn modem zitten prutsen waardoor hij het niet meer deed. Men heeft mijn bij de support prima geholpen. Super! Ik ik kreeg bijna direct iemand aan de lijn.

Conclusie
Ik ben zeer tevreden over dommel.

B__V

Beoordeling door

B__V

Lid sinds

23/07/2008

In Gebruik

6 to 12 maanden

Geplaatst op

25/04/2010


Conclusie
woon je vlak bij de centrale ben je een mega geduldig persoon dan is dommel de ideale oplossing ! ! ! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ helpdesk 5 op 100 (amper max 2 personen beschikbaar) weken geduld hebben voor je een eerste antwoord krijgt ( wel geen antwoord op je vraag ) service dommel 1 op 10 werkt je instalatie goed dan is dommel de beste zonder twijfel

filipvanham

Beoordeling door

filipvanham

Lid sinds

27/10/2009

In Gebruik

minder dan 1 maand

Geplaatst op

06/12/2009


Installatie
Voor een leek in router/dsl-installaties zou het een ramp kunnen zijn. De doos via de post was: doos, modem/router én garantiebewijs. Géén handlijding of basisinformatie. Voor iemand die weet dat zo een modem/router via een webinterface kunt instellen (via een ip-adres eindigend op een .1 zoals http://192.168.1.1 ofzo - te gokken en/of af te leiden uit de configuratie van je netwerk(kaart) die je met de modem verbind) zal geen problemen ondervinden.

Informatie
Ik moest zelf vragen stellen via hun ondersteuningsysteem omdat ik nergens teweten kwam dat mn modem verzonden was. Ik ontving die pas een week na de éérste betaling, net de dag voor de installatie... beetje stress :p of dit de bedoeling was of toeval was, ik weet het niet, maar indormatie is het sleutelwoord waar dommel moet aan werken. Een prachtig voorbeeld hiervan zijn de FAQ's in het klanten-gedeelte, de verkoops-pagina moet ook is geupdate worden ,

Betrouwbaarheid
Totnutoe ben ik zéér tevreden. Met mijn Speedconnect Plus verbinding haal ik bijna 2 MB/s via een downloadmanager. Zéker als ik één download via verschillende vebindingen laat downloaden. zie JDownloader, yihaa. Hoe correct dit getal is, laat ik ter zijde. Maar snel is het zoizo :)

Snelheid
Yihaa :D

Ondersteuning
Het is vooral een Informatie probleem!

Conclusie
Informatie, informatie, informatie... meer informatie ! :) Maar SNEL SNEL SNEL SNEEEELLL :D

Palani

Beoordeling door

Palani

Lid sinds

23/11/2009

In Gebruik

1 tot 2 jaar

Geplaatst op

23/11/2009


Conclusie
Prijs kwaliteit is vrij goed. Maar je kan maar beter hopen dat je geen beroep moet doen op hun support.

cabbymaster

Beoordeling door

cabbymaster

Lid sinds

14/10/2009

In Gebruik

minder dan 1 maand

Geplaatst op

27/10/2009


Conclusie
Cityconnect plus, snel geactiveerd op raw copper, geen uitval, en op bijne een maand +300 Gig gedownload. Uitermate tevreden klant :-)

heyedp

Beoordeling door

heyedp

Lid sinds

16/07/2009

In Gebruik

minder dan 1 maand

Geplaatst op

06/10/2009


Installatie
Doe het zelf installatie vlot verlopen , 5 min zonder internet geweest (switch ADSL GO naar Dommel Cityconnect) . Kennis van Modems en Routers is best wel nuttig als je niet de door Dommel voorgestelde modem (Siemens) wil gebruiken(google is uw vriend).

Informatie
Dommel geeft via e-mail de dag van activatie en de modeminstelling door . Een uitgebreide FAQ op hun site zou nuttig zijn .

Betrouwbaarheid
Tot hiertoe geen problemen ondervonden.

Snelheid
12 à 15 megabits per sec

Ondersteuning
via e-mail , twee à drie dagen geduld hebben . Op mijn vraag naar een alternatieve modem , gaf men het antwoord dat hun model ( Siemens ) de beste keuze is .

Conclusie
Prijs - kwaliteit - snelheid :zeer goed . Support : mits basiskennis internet en installatie heb je dit niet nodig . Meer keuzes in type modems is wel wenselijk.

Philippe_B

Beoordeling door

Philippe_B

Lid sinds

21/09/2009

In Gebruik

1 tot 6 maanden

Geplaatst op

21/09/2009


Conclusie
Tevreden klant

Blaat.be

Beoordeling door

Blaat.be

Lid sinds

23/06/2009

In Gebruik

1 tot 6 maanden

Geplaatst op

22/08/2009


Installatie
Doe het zelf maar alles werkte perfect.

Informatie
De informatie via e-mail en aan de telefoon alsook op de site zelf was meer dan voldoende.

Betrouwbaarheid
Stabiele lijn nog geen enkele keer problemen ondervonden. Ook niet qua snelheid.

Snelheid
Naar Belgische normen enorm goed. Naar eigen Geek normen .. Het mag altijd nog sneller ^^

Ondersteuning
Via de telefoon goed Via ticket systeem niet zo super en heb je geduld nodig.

Conclusie
Enorm goede provider, eindelijk van de limieten af en aan een respectabele snelheid. Mischien wat minder voor minder ervaren gebruikers (doe het zelf installatie). In elk geval zeker zijn geld waard en de maandelijks identieke rekeningen zijn ook een verademing voor mensen die een veeleisend internet gebruik hebben :)

yamakasi

Beoordeling door

yamakasi

Lid sinds

25/07/2007

In Gebruik

1 tot 2 jaar

Geplaatst op

13/01/2009


Conclusie
1

cieke

Beoordeling door

cieke

Lid sinds

08/09/2008

In Gebruik

6 to 12 maanden

Geplaatst op

10/09/2008


Installatie
Toch een moeilijke installatie vond ik. Vooral als je weinig van kent en bij dommel vind je weinig uitleg.

Conclusie
Een goede provider. Vooral omdat je nieuwsgroepen ter beschikking hebt. Ook stabiel nog geen enkele keer probleem gehad met de connectie.

diederik

Beoordeling door

diederik

Lid sinds

18/07/2008

In Gebruik

minder dan 1 maand

Geplaatst op

18/07/2008


Conclusie
Ze moeten nog werken aan hun helpdesk en ook een beetje jammer van de tragere downloadsnelheid

yuan_lee86

Beoordeling door

yuan_lee86

Lid sinds

29/03/2008

In Gebruik

1 tot 6 maanden

Geplaatst op

13/07/2008


Conclusie
Tevreden voor wat ze bieden; nog geen support nodig

WhiteDog

Beoordeling door

WhiteDog

Lid sinds

01/01/2004

In Gebruik

1 tot 6 maanden

Geplaatst op

03/07/2008


Installatie
Ik ben onlangs overgestapt naar Dommel omdat de limieten bij EDPnet aan de krappe kant begonnen te worden. De overstap zelf verliep heel vlot. Na het terugsturen van het contract en de eerste betaling ontving ik vrij snel mijn account-gegevens. Enkele dagen later was er ook al een datum gepland voor de overstap. Op de afgesproken datum werd mijn signaal, zonder downtime, overgezet naar mijn nieuwe provider.

Informatie
Hoewel er voldoende informatie aanwezig is op de site van Dommel kunnen sommige dingen toch wel beter. Een uitgebreide FAQ zou geen overbodige luxe zijn.

Betrouwbaarheid
Tot nu toe nog geen onverwachte disconnects gehad. Bij EDPnet had ik die wel een paar keer in de maand.

Snelheid
De snelheid van mijn lijn is goed, ik haal altijd minstens 300 KB/s en meestal loopt het tegen de 400 KB/s aan, ook op piekmomenten. Ook de ping tijdens het gamen is goed.

Ondersteuning
Dommel reageert zeer slecht als je ze mailt. Ik heb een vraag gesteld over een factuur en het doorgeven van een nieuw bankrekeningnummer. Na 2 dagen nog geen antwoord, terwijl dit een puur administratieve vraag is. Dat kan beter.

Conclusie
Ik zou Dommel zeker aanraden voor elke ervaren surfer die op zoek is naar een stabiele lijn met een ruime downloadlimiet. Verwacht je echter veel van de helpdesk of heb je weinig geduld als er iets mis loopt... dan kan je beter andere opties overwegen.

Algemene Beoordeling

Installatie

3.43.43.43.43.4

Informatie

2.82.82.82.82.8

Betrouwbaarheid

4.14.14.14.14.1

Snelheid

3.83.83.83.83.8

Ondersteuning

2.22.22.22.22.2

Conclusie

3.43.43.43.43.4