Telenet Beoordelingen

borzato

Beoordeling door

borzato

Lid sinds

14/10/2010

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

17/12/2012


Conclusie
Tevreden over dienstverlening, maar niet over de beloofde snelheid en de prijs.

Wimpy007

Beoordeling door

Wimpy007

Lid sinds

29/11/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

13/10/2012


Conclusie
Zeer betrouwbaar internet met een grote snelheid

thomasvdp

Beoordeling door

thomasvdp

Lid sinds

10/12/2011

In Gebruik

minder dan 1 maand

Geplaatst op

08/08/2012


Installatie
Installatie liep zeer vlot en alles werkte meteen zoals het moet.

Informatie
Er werd voldoende informatie gegeven bij de installatie alsook achteraf.

Betrouwbaarheid
Zeer betrouwbaar, altijd stabiel, perfecte beeldkwaliteit als ook de gesprekskwaliteit.

Snelheid
De beste snelheid die ik ooit gehad heb, via de kabel zonder problemen 58Mpbs dus zeker niet slecht als ze 60Mpbs beloven... ook de uploadsnelheid is 3.8Mpbs (4Mpbs. Proficiat!

Ondersteuning
Bij problemen en andere vragen al altijd goed geholpen geweest bij de helpdesk en nooit lange wachttijden... Ik gebruik wel het gratis nummer.

Conclusie
Perfecte provider voor iedereen die snel en stabiel internet wil (ik heb het dan wel over Fibernet dat gebruik maakt van EURODOCSIS 3.0 en niet over de andere abbo's) De beeldkwaliteit van HD en SD digitaal is perfect en ook de werking van HD Digicorder (DB-AD2100) is stukken beter dan zijn voorganger. Over de gesprekskwaliteit is weinig negatief te zeggen. Ik raad telenet aan, aan iedereen die een snelle verbinding wil en niet kan wachten tot aleer belgacom afkomt met hogere snelheden (want dan kan je nog redelijk lang wachten). Ik ken een aantal mensen die fibernet hebben en ook zij halen 'de beloofde snelheid'. (dit is geen reclame, pure realiteit)

KevStyle

Beoordeling door

KevStyle

Lid sinds

14/09/2011

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

14/09/2011


Installatie
Ging zeer vlot, en latere installaties van nieuwere versies van de modem waren ook zeer vlot.

Conclusie
Goede snelheiden, maar de support is gemiddeld

mastermagic

Beoordeling door

mastermagic

Lid sinds

31/07/2008

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

07/04/2011


Conclusie
een aanrader.

Glodenox

Beoordeling door

Glodenox

Lid sinds

28/12/2010

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

28/12/2010


Installatie
Ging zeer vlot, en latere installaties van nieuwere versies van de modem hadden ook altijd snel plaats na hierover te klagen.

Informatie
Nog maar 1 of 2 keer voorgevallen, maar toch: een mail krijgen om te waarschuwen dat over een week of twee het internet trager gaat zijn wegens werken aan het netwerk. Op zich niets van gemerkt, maar toch goed dat het voorzien was.

Betrouwbaarheid
Had een tijdje voorgehad dat het signaal soms volledig wegviel, dat bleek uiteindelijk gewoon aan een verbinding in een kabel te liggen die door de jaren heen wat geoxideerd was. Na de eerste twee mensen die langs kwamen was er een expert die dit vaststelde en oploste. Allemaal zeer professioneel geregeld.

Snelheid
De eigen router kon de snelheid niet aan, daardoor had ik minder snelheid, maar dat was een fout langs mijn kant. Telenet heeft goed geholpen met dit voor mij op te sporen. Op zich zouden we voor de prijs die we betalen wel nog meer snelheid mogen krijgen als je met het buitenland vergelijkt...

Ondersteuning
Nooit lang moeten wachten aan de hulplijnen, maar ik bel dan ook tijdens de kantooruren wanneer er minder vragen zijn.

Conclusie
Al jarenlang vaste klant en sinds de laatste verhoging van de limieten heb ik geen reden meer gevonden om een andere provider te zoeken. Professionele aanpak, maar je moet wel de kleine lettertjes lezen en altijd goed opletten dat je je niet in de luren laat leggen. Maar dat lijkt me bij elk bedrijf wel zo te zijn.

leemanc

Beoordeling door

leemanc

Lid sinds

15/12/2010

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

15/12/2010


Conclusie
Ben zeer tevreden over de internet en digitale diensten van telenet

T_jorn

Beoordeling door

T_jorn

Lid sinds

29/09/2010

In Gebruik

1 tot 2 jaar

Geplaatst op

29/09/2010


Installatie
zeer vlot en deftig gedaan vriendelijke man

Informatie
was goed ingelicht op voorhand alleen de exstra kabel avn digitaal was onduidelijk

Betrouwbaarheid
nog nooit last van gehad werkt altijd perfect

Snelheid
ik game soms wel eens en ik ben nooit de laatste met laden en heb een comfortnet XL dus zeker niet de snelste en kan met alles vlot mee en iets downlouden gaat al even zeer heel vlot.

Ondersteuning
had 1X klachten dat mijn draadloos niet werkte heb hier 2X voor moeten bellen maar 2de keer hebben ze het zeer vriendelijk en zeer snel opgelost terwijl ik mss niet de vriendelijkste was op dat moment. dus zeer professioneel.

Conclusie
zeker een aanrader voor iedereen. standvaste snelheid. zeer goede bijstand en u ondervind geen vertraging als u digitaal film kijkt en op internet bent aan het surfen bent zoals ik wel soms last van had bij mijn vorige Provider

kaer

Beoordeling door

kaer

Lid sinds

15/09/2010

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

15/09/2010


Installatie
bij internet draden verkeerd aangesloten door Telenet bij digitale tv zijn ze moeten terugkomen, pas bij derde digicorder ok

Informatie
verwarrend, tegenstrijdig, moeilijk te vinden op website

Betrouwbaarheid
heel af en toe ligt alles plat digitale tv af en toe storingen

Snelheid
mooie internetsnelheid digicorder wat traag

Ondersteuning
foutieve facturatie (dubbele aanrekeningen, promoties vergeten), aggressieve drukkingsmiddelen om toch betaling te forceren, geen respect voor klant (aangetekend schrijven "verloren", ze voeren niet uit wat ze aan telefoon beloven), communicatie enkel via telefoon en onhandige website (geen e-mail)

Conclusie
redelijk goed product

Vlaming

Beoordeling door

Vlaming

Lid sinds

14/08/2010

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

14/08/2010


Conclusie
Telenet is de beste.

Rosalyne

Beoordeling door

Rosalyne

Lid sinds

09/07/2010

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

11/07/2010


Snelheid
soms wel wat traag

Conclusie
Ben tevreden over Telenet, soms gaat het wat trager maar ja dan wachten we wel even

proffies

Beoordeling door

proffies

Lid sinds

26/05/2010

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

26/05/2010


Conclusie
Technisch heb ik geen probleem met telenet. Facturatie is ramp.

jacques1234

Beoordeling door

jacques1234

Lid sinds

21/11/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

10/04/2010


Conclusie
aan te raden

Dima_2005

Beoordeling door

Dima_2005

Lid sinds

10/04/2007

In Gebruik

6 to 12 maanden

Geplaatst op

02/04/2010


Installatie
Gebeurde perfect, goed afgehandeld, precies op het moment van afspraak gekomen. Zeer netjes afgewerkt, kabels met ruime marge gezet(2-3m), overduidelijk zeer respectvol en "perfectionistisch".

Informatie
Op zich heb ik alle informatie gehad die nodig was. Maar er was toch wel een vraag waar de verkoper niet op kon antwoorden. Maar die heeft dan uiteindelijk gebeld (naar de klantendienst), en ik kreeg mijn antwoord!

Betrouwbaarheid
In de 7 maanden geen enkele seconden downtime gehad (behalve toen de stroom uitviel :P). Het werkt goed en aan beloofde snelheden. Geen enkele problemen meegemaakt!

Snelheid
Ik heb op het moment ExpressNetXL en ik surf in realiteit aan 29,7Mbps download en 1,24Mbps upload. Dus mooi! Ook krijg ik geen snelheidsdrop tijdens piekuren(19-21u), wat bij BC wel was. Overduidelijk werkt het zeer goed!

Ondersteuning
Dit is ongeloofelijk goed! In de winkel werd ik perfect geholpen. Daarna bij de klantendienst, krijg je iemand aan de lijn na <2min, zowel om 12.30u, als om 17u, als om 19u, als in het weekend! Mijn vragen werden telkens beantwoord en ik werd zeer goed geholpen, overduidelijk spraken die mensen op een zeer goed niveau van kennis.

Conclusie
Na Belgacom, is Telenet de beste provider ooit! Ik moet zeggen, ben er zeer tevreden over. Nu nog iets aan de datalimieten doen (voor ExpressnetXl), en ik ben perfect tevreden!

Lionezz

Beoordeling door

Lionezz

Lid sinds

25/02/2010

In Gebruik

6 to 12 maanden

Geplaatst op

25/02/2010


Installatie
Ik schakelde over van ADSL naar kabel. Er werd automatisch een comfort installatie pakket aan gekoppeld en er werd niet gevraagd of ik eventueel meer hulp nodig zou hebben. Gelukkig ben ik een ervaren gebruiker ^^ De technicus was vriendelijk maar had niet de mogelijkheid flexibel te zijn. Ik had nl. ook een probleem met mijn digicorder gemeld maar dat had de helpdesk niet doorgegeven :( dus mocht hij daar niet naar kijken.

Informatie
Als met informatie hun reclame bedoeld wordt, zou ik eerder zeggen dat die mooi misleidend is. Informatie op de website is er genoeg, maar je moet wel uit je doppen kijken. Neem nu Fibernet. Ik kreeg een aanbieding maar dan bleek dat je het enkel in een pakket samen met digitale televisie en telefoon kunt nemen.

Betrouwbaarheid
Zeer goed wat internet betreft. Veel minder uitval, zo goed als geen eigenlijk, dan indertijd bij de adsl provider. Digitale tv is wat minder. Problemen met de hd-digicorder zijn legio. Ik ben al aan m'n derde exemplaar toe op nauwelijks een jaar.

Snelheid
Turbonet voldoet aan mijn verwachtingen.

Ondersteuning
Voor eenvoudige vragen zal het wellicht wel meevallen, maar als je met een technisch probleem kampt, moet je alvast geluk hebben dat je op een technicus valt die weet waar hij het over heeft. Zo heb ik bij het opstarten van digitale tv uren aan de telefoon gehangen, telkens met andere mensen, en elkeen beweerde iets anders. Tot ik uiteindelijk toch iemand aan de lijn had die me in een twee drie de oplossing aan de hand deed en het op afstand ook nog in orde bracht ook. De mensen in het call center zijn wel vriendelijk, dat mag wel gezegd worden. En ze doen hun best om te helpen, maar zoals gezegd, sommigen schijnen niet over de nodige kennis te beschikken.

Conclusie
Ik ben klant van Telenet en tot dusver tevreden met de producten die ik van hen gebruik. Maar ik ben geen fan. Hun reclame is plezant maar vaak misleidend qua kosten en wat er precies geleverd wordt en dat bezorgt de klanten achteraf een zuur gevoel. Ze zijn duur, veel te duur in vergelijking met de ons omringende landen. De dienst na verkoop is te zwak en zou hoe dan ook flexibeler moeten. Voor een bedrijf dat zich met communicatie bezighoudt, zou dat eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn. De technici dragen hun computertjes mee, dus hoe moeilijk is het om even te "communiceren" met de thuisbasis om een eventueel bijkomend probleem te regelen.

alabu

Beoordeling door

alabu

Lid sinds

31/01/2010

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

31/01/2010


Ondersteuning
Geen reactie op vraag via website (contactformulier) ellenlange wachttijden via telefoon naar helpdesk

Conclusie
downloadsnelheid is goed download volume is nog steeds een prehistorische waarde. Met 2 tienerzonen die gamen, veel op Utube kijken en dagelijks surfen zit de downloadlimit er iedere maand door. Daarom nu aan het informeren om te veranderen (Dommel?)

b.vanhemelrijck

Beoordeling door

b.vanhemelrijck

Lid sinds

05/01/2010

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

05/01/2010


Conclusie
Heel tevreden van Telenet. Momenteel een abonnement ExpressNet. Ga overgaan naar abonnement: Diamondshake+, voor digitale TV, internet, telefoon. Mijn GSM abonnement ook bij Telenet: §0, omdat ik internet en vaste telefonie abonnement bij telenet heb. Prachtig niet.

Mwsdude

Beoordeling door

Mwsdude

Lid sinds

29/12/2009

In Gebruik

1 tot 6 maanden

Geplaatst op

29/12/2009


Conclusie
Tot nu toe zeer tevreden.

hardhit

Beoordeling door

hardhit

Lid sinds

26/12/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

26/12/2009


Conclusie
Voor een kabel internet provider zouden de donwload limieten sterk naar omhoog mogen en zou de snelheid ook naar gelang omhoog mogen gaan.

jacques1234

Beoordeling door

jacques1234

Lid sinds

21/11/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

16/12/2009


Conclusie
werkt perfekt

imaboy

Beoordeling door

imaboy

Lid sinds

25/11/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

25/11/2009


Installatie
verloopt vlot,vriendelijk

Informatie
wat ik moest weten kreeg ik voldoende info

Snelheid
zeer tevreden

Ondersteuning
je word vlug geholpen ,en ook op de website staan uitgebreide tips

Conclusie
ver de beste internet provider tot nu toe,er zit nog toekomst in.maar mijn mening is toch internet moet voor iedereen gratis wie weet komt dat nog wel.

jeanrenier

Beoordeling door

jeanrenier

Lid sinds

08/11/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

08/11/2009


Conclusie
Tevreden klant

Klinkbout

Beoordeling door

Klinkbout

Lid sinds

30/09/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

30/09/2009


Conclusie
Geen enkele reden om te veranderen

jjvk

Beoordeling door

jjvk

Lid sinds

04/07/2009

In Gebruik

1 tot 2 jaar

Geplaatst op

22/09/2009


Snelheid
Turbo abonnement maar krijg maar de helft van de snelheid = 11mbps aangesloten met kabel !

Ondersteuning
Steeds toezending van standaardemails!

Conclusie
kan veel beter, overweeg om terug over te stappen naar adsl.

jules

Beoordeling door

jules

Lid sinds

06/09/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

06/09/2009


Conclusie
tevreden

marc0

Beoordeling door

marc0

Lid sinds

03/09/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

03/09/2009


Installatie
ze knallen de modem neer en trek je plan nadien zelf nog de overige bekabeling gedaan

Snelheid
20mbit, maar single thread haal je net 10mbit dus meestal 2-3 threads om zo toch je 20 mbit te halen

Ondersteuning
als je een doordringend probleem hebt, weet de helpdesk er geen raad mee, tenzij 'mijnheer kan u rebooten om te kijken of dat helpt'

Conclusie
te hoge prijs voor de kwaliteit die gegeven wordt.

TIMMIE

Beoordeling door

TIMMIE

Lid sinds

03/09/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

03/09/2009


Conclusie
GOED

prober

Beoordeling door

prober

Lid sinds

26/08/2009

In Gebruik

1 tot 2 jaar

Geplaatst op

26/08/2009


Installatie
Deed ze zelf dus voor mij in orde

Betrouwbaarheid
Niet altijd even stabiel

Snelheid
Geen klachten van.

Conclusie
Goed product, datalimiet zou verwijderd moeten worden en de prijzen dalen.

jeanreusens

Beoordeling door

jeanreusens

Lid sinds

26/08/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

26/08/2009


Conclusie
kwaliteit is goed, je betaalt er wel de prijs voor! ideaal is de shake met internet,digitale TV, vaste en mobiele telefoon

DirkJns

Beoordeling door

DirkJns

Lid sinds

09/08/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

09/08/2009


Conclusie
Telenet klantendienst en facturatie vreselijk slecht. Medewerkers aan de telefoon geven tegenstrijdige antwoorden, facturatie rekent kosten aan die niet aangerekend mochten worden en weigeren terugbetaling, enz... Vorig jaar waren ze mijn promotiecode VERLOREN (Jawel, u leest het goed: verloren. Ik had gelukkig nog een screenshot genomen het bewijs te kunnen voorleggen). Momenteel heb ik een klacht tegen telenet lopende bij de ombudsdienst voor telecommunicatie (www.ombudsmantelecom.be).

eddy

Beoordeling door

eddy

Lid sinds

05/05/2005

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

01/08/2009


Conclusie
Algemeen goed

tompirlet

Beoordeling door

tompirlet

Lid sinds

08/02/2008

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

23/07/2009


Installatie
Zeer snel geinstalleerd, geen problemen gehad

Informatie
Altijd goed geholpen geweest in helpdesk

Betrouwbaarheid
Geen enkele downtime gehad

Snelheid
25 Mbps is goed, maar kan toch 4x zo snel hoor AUB!

Ondersteuning
Goeie ondersteuning

Conclusie
Telenet is duur, maar het is wel goed.

carket

Beoordeling door

carket

Lid sinds

18/07/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

18/07/2009


Conclusie
Snelheid ongeveer 1/3 van de nominale waarde.

aneel

Beoordeling door

aneel

Lid sinds

15/07/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

15/07/2009


Conclusie
Telenet heeft tot nu toe zeer goed werk geleverd , in mijn geval dan toch. De telefoon en het internet werkt steeds perfect. Ik heb voorheen Tele2 gehad , heeft me veel grijze haren en enkele jaren van mijn leven gekost aan ergernis. Ik ben nu een gelukkig mens , amen.

HorstKucharczyk

Beoordeling door

HorstKucharczyk

Lid sinds

15/05/2009

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

15/05/2009


Installatie
probleemloos

Betrouwbaarheid
Nooit waarschuwingen voor werken.

Ondersteuning
Geen communicatiekanalen: noch telefoon (mens), noch email (mens).

Conclusie
Administratie: om de twee, drie jaren verknoeien ze een dossier van me en dat heb ik in de afegelopen 10 jaren nog nooit in orde gekregen. Ik heb telkens mijn abonnementen moeten stopzetten en andere moeten nemen.

jefpeeters63

Beoordeling door

jefpeeters63

Lid sinds

06/07/2008

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

17/04/2009


Conclusie
Ben een van de eerste klant in deze regio en heb geen noemenswaardige problemen gekend, in beginperiode ooit eens drie dagen zonder internet gezeten , en dit werd netjes door tekenet gecorrigeerd met een maand gratis.. Alleen wordt het stilletjes aan tijd om die limieten af te schaffen, telenet ga met uw tijd mee !!!! kijk naar de noorderburen die doen het al jaren....

WhiteDog

Beoordeling door

WhiteDog

Lid sinds

01/01/2004

In Gebruik

1 tot 6 maanden

Geplaatst op

29/03/2009


Installatie
De installateur was op tijd en heeft alles gemonteerd waar ik het wou en zoals ik het wou.

Informatie
Ik heb regelmatig informatie ontvangen betreffende mijn aansluiting.

Betrouwbaarheid
Ik heb nog geen uitval gehad.

Snelheid
De snelheid is stabiel doorheen de dag.

Ondersteuning
Lange wachttijden maar ik ben steeds correct geholpen.

Conclusie
Ben je op zoek naar een stabiele verbinding voor een redelijke prijs dan zit je bij Telenet zeker goed.

Stinus

Beoordeling door

Stinus

Lid sinds

09/12/2008

In Gebruik

minder dan 1 maand

Geplaatst op

09/12/2008


Installatie
ging niet vlot, technieker was meer dan 3 uur te laat moest 2dagen later nog is terug komen

Snelheid
minder dan 300kb/sec voor turbonet xl

Conclusie
geef mij maar terug ADSL, toen had ik nog 350kb/ses

loepie

Beoordeling door

loepie

Lid sinds

02/09/2006

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

01/12/2008


Conclusie
ik ben een tevereden klant het mag altijd meer zijn aan download limiet en ook aan snelheid

boboliko

Beoordeling door

boboliko

Lid sinds

10/11/2008

In Gebruik

6 to 12 maanden

Geplaatst op

10/11/2008


Installatie
vooral duur ook, verhuizen naar een huis waar ze al een modem hebben, en waar ze dus niets anders hoeven te doen dan herinitialiseren, kost je nog altijd hetzelfde hoge bedrag, "het staat in het contract meneer"

Informatie
1 maand wachten voor hun info antwoordde op een vraag

Snelheid
niet overeenkomstig met wat voorgesteld wordt

Conclusie
voor wat zij bieden en wat ze ervoor vragen is er veel beter op de markt hun datalimieten zijn ronduit schandalig, ik verkies tot nu toe Dommel

almighty

Beoordeling door

almighty

Lid sinds

18/05/2006

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

14/09/2008


Installatie
geinstalleerd op 16 september 1999, alles ging probleemloos, technieker kwam op tijd opdagen, werkte van de eerste keer. in al die jaren slechts 2x uit dienst geweest, de eerste keer in 2001 door water in de kabel, de andere keer in 2005 was de binnenkomende kabel volledig verduurd (gebarsten) en diende deze vervangen te worden.

Informatie
op de website staat genoeg informatie over de verschillende producten. en voor de rest bezoek ik de site nooit :)

Betrouwbaarheid
nog nooit echt zonder gezeten, uitgezonderd misschien een paar keer dat er een algemeen probleem in de straat was (en dat ze dit op de klantendienst wisten te melden) of tijdens onderhoudswerken (aanpassingen of ombouw van hun netwerk) en die 2 keer dat het aan mijn eigen binnenkomende kabel lag. telenet is dus even betrouwbaar als je eigen kabels zijn...

Snelheid
eerst had ik de cybersurfr wave (oud grijs plat model) dat beperkt was tot een maximum snelheid van ongeveer 700kb/sec, ook al gaf de modem 10mbit aan, maar dit was de technische beperking van de modem. bij de omschakeling naar expressnet turbo (nu turbonet) kwamen ze een docsis 5100 plaatsen, toen had ik werkelijk 10mbit, ofte 1,2mb/sec dus bijna 2x zo snel, iets later kwam de verhoging naar 20mbps, of 2,2mb/sec en sinds 10 september 2008 na de omschakeling naar TurboNet XL haal ik 25mbps, wat 3mb/sec is dus mij hoor je zeker niet klagen

Ondersteuning
soms lange wachttijden op de klantendienst, mailen om een snel antwoord te krijgen kan je vergeten, het enigste en snelste is bellen. ze zijn er vriendelijk en professioneel, maar voor de zware technische vragen of extreme uitzonderlijke technische zaken moet je zeker niet bij hen zijn. wat niet van of voor hun is hoeven ze mij ook niet voor te helpen.

Conclusie
wat kan ik zeggen, ik ben er van zo goed als het eerste uur bij en zit er nog steeds, ik ga zeker niet klagen over de hoge prijzen, aangezien ik nog uit het inbeltijdperk kom met telefoonrekeningen van 24.000 frank per 2 maand (dat komt overeen met 300 euro per maand) dus die luttele 60 euro dat ik nu maandelijks betaal voor 20mbps is peanuts vergeleken met 10 jaar terug.

Wover

Beoordeling door

Wover

Lid sinds

08/04/2007

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

10/09/2008


Betrouwbaarheid
In 5 jaar tijd denk ik dat ik 3 dagen enkele uurtjes geen internet heb gehad

Snelheid
EfficiŽntie van +- 95%, dus altijd goede snelheden

Ondersteuning
Mijn modem is een keer stuk gegaan en die is men binnen de week gratis komen vervangen

Conclusie
Al bij al ben ik zeer tevreden over Telenet. De grootste pluspunten: + Goede en snelle support + Hoge snelheden + Voordelig in combinatie met telefonie of digitale TV De grootste minpunten: - Vrij duur, zeker als je enkel internet neemt - Te weinig basisvolume en te duur uitbreidbaar volume

March

Beoordeling door

March

Lid sinds

04/07/2008

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

23/08/2008


Installatie
Werkte niet bij de eerste interventie. (fout in bekabeling)

Informatie
Zeer duidelijke web-site.

Betrouwbaarheid
Op 10 jaar drie maal zonder internet geweest. Telkens zeer ruime tegemoedkoming(gratis maanden)gekregen van TN. Als ze in de fout gaan geven ze dit ook toe. Ik ken weinig providers die hun fouten toegeven en een schadeloosstelling aanbieden.

Ondersteuning
Ik ben tevreden over de helpdesk(telefonisch). E-mail klachten en/of vragen is beneden alle pijl.

Conclusie
Ik ben een tevreden klant. Ik ben al die jaren als klant normaal behandeld. Ik heb wat technische problemen gehad maar blijf zelf beleefd en de helpdesk heeft steeds haar best gedaan om tot een oplossing te komen. Steeds stabiele up/down snelheid.(haal de snelheden die TN vooropsteld) Met de limietaanpassing(volume) heeft TN een negatief punt weggenomen. Ik betaal graag wat meer voor een goed produkt.

fjhacko

Beoordeling door

fjhacko

Lid sinds

22/08/2008

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

22/08/2008


Conclusie
werkt goed en vlug geen problemen mee

deefken

Beoordeling door

deefken

Lid sinds

29/01/2008

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

12/08/2008


Conclusie
Telenet is tamelijk goed. Maar qua snelheid, downloadlimiet en ondersteuning lijkt het nergens op. Om nog maar te zwijgen van de zeeer hoge prijs. Een schande dat dit nog steeds zo hoog is!!!

exCite

Beoordeling door

exCite

Lid sinds

20/02/2008

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

17/07/2008


Conclusie
Nog steeds content over Telenet, 't is ni goeikoop, maar de snelheid is betrouwbaar en de klantendienst MEESTAL ook :).

thailand

Beoordeling door

thailand

Lid sinds

13/07/2008

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

16/07/2008


Conclusie
Goed....ik ben een tevreden klant

pilsken

Beoordeling door

pilsken

Lid sinds

14/07/2008

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

14/07/2008


Conclusie
voor die prijs kan het beter ... service bij problemen is barslecht ... je moet constant dreigen of er gebeurt niets ... als het werkt ... prima

Shades29A

Beoordeling door

Shades29A

Lid sinds

13/01/2004

In Gebruik

meer dan 2 jaar

Geplaatst op

03/07/2008


Installatie
ging vlot en was in orde alleen wa duur soms (lang leve doe het zelf)

Informatie
sites zijn nie altijd even duidelijk FAQs zijn bitter mager

Betrouwbaarheid
ben al 9 jaar klant, en nog maar 1 defect gehad (voeding) weinig problemen met snelheid van internet verbinding en ge kunt er ook op betrouwen da ze achter hun geld zitten :)

Snelheid
snelste provider dat ik ken (TurboNet !) nooit klachten over gehad

Ondersteuning
betaalnummer voor technische hulp :( FAQs op de site zijn nutteloos en na het invullen concact formulier: lang wachten op antwoord (dat mss zelfs nooit komt)

Conclusie
Telenet kan super zijn, ALS ge al iets van internet & computers kent ... want als er iets mis gaat, en ge kent er nix van: good luck!

Mustek

Beoordeling door

Mustek

Lid sinds

04/02/2008

In Gebruik

1 tot 2 jaar

Geplaatst op

03/07/2008


Installatie
De techniekers van Telenet kwamen niet opdagen, dus werd een andere datum geregeld na het weekend.

Informatie
Ze geven genoeg informatie op hun website en via telefoon support, waarvan het nummer betalend is.

Betrouwbaarheid
Je verbruikte bandbreedte klopt niet.

Snelheid
Het is snel, maar ze geven je niet de beloofde 4Mbs.

Ondersteuning
Telefoonsupport werkt goed, via mail duurt het enkele weken.

Conclusie
Over het algemeen is Telenet snel, maar geven nooit meldingen wanneer er werken aan hun lijnen zijn. Bij klachten geven ze je steeds een compensatie. Als ik kon overstappen zou ik het doen.

Algemene Beoordeling

Installatie

4.14.14.14.14.1

Informatie

3.63.63.63.63.6

Betrouwbaarheid

4.24.24.24.24.2

Snelheid

4.14.14.14.14.1

Ondersteuning

2.92.92.92.92.9

Conclusie

44444