Belgacom vernieuwt aanbod: meer volume, meer snelheid

Auteur: WhiteDog - Geplaatst op: 2010-02-05 17:27 - Bron

Op 1 maart wordt het internetaanbod van Belgacom grondig door elkaar gegooid. Alle abonnementen krijgen een nieuwe naam, de snelheid wordt opgetrokken en met duurste abonnement kan je voortaan onbeperkt downloaden.

Internet Start
Het goedkoopste abbonement heet voortaan Internet Start. Voor 18,90 § per maand download u aan een snelheid van 2 Mbps en mag u 2 GB volume verbruiken. De uploadsnelheid bedraagt 256 Kbps.

Internet Comfort
De opvolger van Internet Light heet Internet Comfort. Dit kost u 32,50 § per maand. De snelheid stijgt fors tot een maximum van 12 Mbps download en 1 Mbps upload. Het te verbruiken volume verdubbelt tot 8 GB.

Internet Favorite
Ook de formule Internet Go verdwijnt en krijgt de naam Internet Favorite. De snelheid stijgt ook hier een maximum van 10 Mbps download en 1,5 Mbps upload. Het volume verdrievoudigt van 25 GB naar 75 GB. Voor al dit lekkers zal u echter wel dieper in de buidel moeten tasten: de prijs stijgt van 41,75 § naar 42,90 §.

Internet Intense
Internet Intense is de opvolger van Internet Plus. De snelheid stijgt licht: 20 Mbps download en 2 Mbps upload. Hiervoor betaalt u 56,00 §. Er is geen datalimiet, waardor dit abonnement dan ook bedoeld is voor zware surfers en KMO's.

Automatisch van kracht
Om van de nieuwe abonnementen te genieten hoeft u als klant zelf niets te ondernemen: vanaf 1 maart wordt de anpassing automatisch doorgevoerd. Wie niet akkoord is kan tot eind april gratis overschakelen naar een andere formule. Belgacom stuurt alle klanten ook nog een persoonlijke brief met daarin alle uitleg. De nieuwe tarieven gelden vanaf 1 april.

Ook voor klanten die hun datalimiet behouden is er goed nieuws: met het Start en Comfort betaalt u slechts 1 § per extra GB. Vandaag is dit nog 3 § voor 500 MB. Ook Favorite klanten zijn goedkoper uit: 5 § per 20 GB extra volume (vandaag 5 § per 5 GB)

Reacties

Reageer op dit bericht

Enkel geregistreerde leden kunnen reageren

To post a comment, you must first login. Don't have an account yet? Register now, it's free!

Info

Tags: verhoging, snelheid, onbeperkt, volume, belgacom