Online Lotto spelen vanaf januari

Auteur: WhiteDog - Geplaatst op: 2009-12-05 04:53 - Bron

De Nationale Loterij start in januari een proef met een legale goksite. De bezoekers kunnen onder meer Lotto en Euro Millions spelen. De site zal zich vooral richten op jonge mensen tussen de 18 en 34 jaar: deze groep zou nu regelmatig op illegale sites gokken.

Proefperiode
De start is gepland voor 18 januari, al kan deze datum nog worden gewijzigd. Er word vanaf volgende week getest met 100 spelers. Dit aantal zal geleidelijk aan worden opgevoerd naar 3000. De proefspelers moeten vooral de gebruiksvriendelijkheid van de website beoordelen.

Strenge controles
Online op de Lotto spelen of je geluk beproeven bij Euro Millions gaat echter niet zomaar: De Nationale Loterij gaat bezoekers van de website streng cotroleren. Zo zal er een identiteitscontrole plaatsvinden via het rijksregister. Enkel personen ouder dan 18 jaar en woonachtig in BelgiŽ komen in aanmerking.

Spelers zullen ook worden voorgelicht over de gevaren van gokken en mogen ook niet meer dan 300 euro per week uitgeven. In de eerste fase kan er gespeeld worden op de Lotto, Euro Millions en Pick 3. Later kunnen daar ook andere spellen bijkomen.

Reacties

Reageer op dit bericht

Enkel geregistreerde leden kunnen reageren

To post a comment, you must first login. Don't have an account yet? Register now, it's free!

Info

Tags: lotto, online, gokken